Skip Navigation LinksHome

Onderwijs bevat veel emotie

en betrokkenheid van medewerkers is veelal groot. Maar het onderwijs is ook net als de zee. Constant in beweging en stopt nooit. Aan de oppervlakte gebeurt veel, maar onder het wateroppervlak nog veel meer. Stromingen kunnen ideeën en projecten doen verdrinken...

EduMotion is een onafhankelijk adviesbureau en kan samen met u de best passende stromen inzetten voor úw organisatie. Wij ondersteunen en begeleiden organisaties bij onderwijsprojecten die daadwerkelijke onderwijsprocessen beïnvloeden. Denk hierbij aan o.a. leerlingvolgsystemen, leerlingadministratiesystemen, portfolio's, document management systemen.

Dergelijke projecten lijken vaak eenvoudig en snel te implementeren, echter blijkt dat het daadwerkelijk implementeren en in gebruik nemen door de organisatie, niet zo eenvoudig is en dat er o.a. veel emotionele argumenten mee spelen. EduMotion heeft hier ervaring mee en pakt door, samen met uw organisatie . Rekening houdend met continue bewegingen van de onderwijsmarkt, ingegeven door zowel interne als externe factoren.
 Logo EduMotion kop.png
Daarnaast veranderen wijzes waarop kan worden geleerd continu. De invloeden van o.a. techniek/ICT, (social) media, vergrijzing, intensivering en macrodoelmatigheid. Samen met uw organisatie en EduMotion kunnen de projecten excelleren.

Omdat leren continu bewegen is.
EduMotion helpt u meebewegen​