Skip Navigation LinksInformatie

Project-detachering

Veel organisaties willen projectmatig of zaakgericht (gaan) werken. Echter zien we geregeld dat er (op dat moment) onvoldoende kennis en/of capaciteit aanwezig is in de organisatie. Hierdoor zullen projecten stagneren en mogelijkerwijs minder succesvol zijn.

EduMotion kan in dergelijke gevallen uitkomst bieden. Een mix van eigen medewerkers en een netwerk van professionals kunnen dan worden ingeschakeld. Passende professionals voor vrijwel ieder onderwijsproject. Continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het houdt u en ons scherp.

Hebt u behoefte aan professionals voor uw projecten, of aan professionals die uw organisatie versterken? Neemt u dan contact op met EduMotion!

Nadat een systeem is geselecteerd en geïnstalleerd kan het zijn dat het nog steeds niet werkt zoals u het zich had voorgesteld. Wat vaak onderschat wordt, is de benodigde capaciteit en tijd om implementaties op de werkvloer te realiseren. EduMotion kan u op diverse fronten helpen bij de implementatiebegeleiding. Vooral als het projecten betreft met impact op het onderwijs, ICT en organisatie.

Een implementatieplan waaruit duidelijk wordt hoe het project succesvol doorlopen kan worden binnen de gestelde tijd en het budget is daarom van het grootste belang. Goed projectmanagement vergt een extra inspanning van 2 tot 3 dagen per week gedurende 6 maanden. Dit is voor de meeste organisaties vaak onmogelijk te combineren met de reguliere werkzaamheden van de medewerkers. Afhankelijk van uw eigen, interne capaciteit kunt u EduMotion inzetten als adviseur, projectleider, procesanalist of operationele ondersteuning.